Ratsun varusteet

Ratsun varusteet

Vuoden suurin ale on täällä! Hevarin Black Friday on täynnä huipputarjouksia raviurheiluun, ratsastukseen, hevosenhoitoon ja talliin. Katso aletuotteet ja tilaa lahjat itselle tai pukin konttiin! Tarjoukset voimassa vain 27.11. asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää!

Huomioithan että tuotteiden eri variaatioiden hinnat voivat vaihdella, eivätkä kaikki tuotevaihtoehdot ole välttämättä saatavilla kampanjan aikana. Black Friday tilausten toimitusaika on normaalia pidempi, noin 1-2 viikkoa. Aletuotteilla ei ole ilmaista palautusoikeutta ja niistä veloitetaan palautuksista aiheutuvat kulut. Mahdolliset tuotepalautukset tulee tehdä ohjeidemme mukaisesti asiakaspalautuksena. Tarjoukset ovat voimassa vain verkkokaupassa. Varaamme ainoastaan maksetut kampanjatuotteet, joten maksutapa "käteinen tilausta noudettaessa" ei ole voimassa kampanjan aikana. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin.

Tarjoamme loppuvuoden DB Schenker noutopistepaketit hintaan 3,90 € sekä ilmaisen toimituksen yli 79 euron ostoksiin. Toimituksen painoraja on max. 20 kg.

 

                 

 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.