Equestrian Stockholm Black Raven Sportive satulahuopa

Alkaen 0,00 € 0,00 €
Vain %1 jäljellä

Upea tummanvioletti grippisatulahuopa

Yksityiskohdat

Upea tummanvioletti Equestrian Stockholm Sportive satulahuopa mustavalkoisin yksityiskohdin viimeisteltynä. Huovan yläosassa on pitävä grippiverkko varmistamassa, että satula pysyy paikallaan. Koristeltu mustavalkoisella Equestrian Stockholm -tekstillä. Sisävuoren bambumateriaali on täydellinen ympäri vuoden lämpöä säätelevän vaikutuksensa ansiosta – kesällä viilentävä ja talvella lämmittävä. Se on myös nopeasti kuivuva, kosteutta siirtävä ja antibakteerinen. Satulavyön kohdalla satulahuovassa on kestävyyttä parantava musta vahvikepaikka.

Väri: Tumman violetti
Yksityiskohdat: Musta grippi yläosassa. Puolivälissä musta nauha valkoisella Equestrian Stockholm Sportive brodeerauksella.
Kanttinauha: musta
Logo: Musta metallilogo
Materiaali: Sisämateriaali: vuori bambuverkko (24% bambu + 76% polyesteri) / ulkomateriaali: 100% polyesteri / grippiverkko: 100% polyesteri / vahvikepaikka: 100% polyesteri 600D ripstop
Pesu: Pesu 30°. Käännä nurinpäin. Sulje kaikki tarranauhat. Ei rumpukuivausta. Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuainetta. Ripusta kuivumaan. Älä silitä.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.