Flexineb E3 höyryhengityslaite inhalaattori Large

1 050,00 € 846,77 €

Flexineb® Large on ladattava hengitystiesumutin jossa isompi turvan ympärys

Yksityiskohdat

Turvan ympärysmitta n. 51 cm - 66 cm.

Käyttötarkoitus: Flexineb® on ainutlaatuinen kannettava hengitystiesumutin, joka tuottaa erittäin hienoa inhaloitavaa höyryä. Se toimii hengitysteiden avaajana sekä hengitysvaikeuksien ja useimpien hengitystiesairauksien hoitovälineenä. Flexinebillä voidaan annostella Suolaliuosta, Palsamia, Eukalyptusta sekä eläinlääkäreiden ja klinikoiden toimesta antibiootteja tulehtuneisiin keuhkoihin ja keuhkojen sekä ilmateiden hoitoon tarkoitettuja lääkkeitä. Hengitystiesumuttimen kautta lääkitseminen on tehokas ja miellyttävä, myös hevosen kannalta. Hoidon antaja on vastuussa turvallisesta käytöstä. Konsultoi aina eläinlääkäriä ennen hoitojen aloittamista.

Turvallisuus: Kun käytät Flexinebiä ensimmäisen kerran, muista että se on ensimmäinen kerta myös hevoselle. Varovaisuutta on noudatettava. Avaa pohjan venttiili kokonaan auki, jotta hevonen voi hengittää normaalisti. Aseta maski alakautta pehmeästi turvan ympärille, niin että suu ja sieraimet peittyvät. Kun hevonen hengittää normaalisti ja on tottunut laitteeseen, sulje pohjaventtiili. Hoito voidaan aloittaa. Jos hevonen vastustaa maskia, ole kärsivällinen ja anna sen katsoa ja haistaa sitä ennen, kun yrität asettaa sen uudelleen paikoilleen. Jos hevonen alkaa pelätä hoidon aikana, voit hieman avata pohjaventtiiliä, niin hevonen saa hengitettyä helpommin. Hätätilanteessa pohjaventtiili voidaan vetää pois kokonaan, jotta hevonen pystyy hengittämään normaalisti.  Vaikka maskin materiaali on pehmeää, niin siinä on myös kovia muoviosia. Käyttäjän tulee olla tietoinen, että laite voi aiheuttaa vaaran, mikäli hevonen ravistele päätään raivokkaasti.

Koot:

Suuri koko hevoselle - Turvan ympärysmitta n. 51 cm - 66 cm

Käyttöohjeet:

Flexineb sumuttimen käyttö

Lue käyttötarkoitus ja turvallisuusohjeet ennen käyttöä
Tarkista, että imu- ja poistoilmaventtiilit liikkuvat esteettömästi ennen asettamista hevoselle
Kierrä ja avaa pohjan poistoilmaventtiili mahdollistaaksesi hevosen vapaan hengittämisen laitteeseen tutustumisvaiheessa
Täytä lääkintäkuppi ja aseta se paikoilleen
Sulje pohjan venttiili, kun hevonen on tutustunut laitteeseen
Paina laite päälle ohjaimesta. Sumutus alkaa muutaman sekunnin kuluttua
Näet miten aerosoli kammio täyttyy inhaloivasta sumusta ja tyhjene hevosen hengittäessä.
Ohjain sammuu noin 18 minuutin kuluttua itsestään tai kun se painetaan pois päältä
Ladataksesi akun, käytä vain laitteen omaa laturia

Vinkki

Hevosen rauhallinen kävelyttäminen hoidon aikana saa hevosen rentoutumaan ja hengittämään syvempään.
Huomioitavaa:

Huolto ja puhdistus

Lääkintäkuppi:
Puhdistus: On tärkeää pestä lääkintäkuppi jokaisen käytön jälkeen, jotta tukkeutuminen ja toimintahäiriöt voidaan minimoida. Suojaa liitinpää mukana tulevalla suojalla aina ennen pesua. Avaa sininen korkki ja lisää kuppiin 2-3 pisaraa mietoa astianpesuainetta (älä käytä tiskikonepesuainetta) ja täytä puhtaalla vedellä SUOSITELLAAN KÄYTETTÄVÄN TISLATTUA VETTÄ NS. AKKUVETTÄ, sillä se sisältää vähemmän saostumisia aiheuttavia suoloja kuin tavallinen vesi. Sulje korkki, ravista voimakkaasti n.15 sekunnin ajan, samalla painellen korkkia, jotta pesuvesi työntyy lääkintäkupin läpi. Avaa korkki, tyhjennä ja huuhtele huolellisesti molemmin puolin puhtaalla/ tislatulla vedellä. Ravista ylimääräinen vesi pois ja jätä kuivumaan ylösalaisin ennen seuraavaa käyttöä. Välillä on hyvä höyryttää pelkkää puhdasta vettä lääkintäkupin läpi.

Desinfiointi: Lääkintäkupin pinnat voi pyyhkiä ulkopuolelta puhdistusliinalla.

Älä upota lääkintäkuppia veteen tai pesuaineeseen!
Älä höyrytä laitteen läpi kemiallisia puhdistusaineita!
Älä käytä teräviä esineitä puhdistustarkoituksessa!

Lääkintäkuppi on kuluva osa ja sen käyttöikään vaikuttavat höyrytettävät aineet sekä käyttökertojen määrä. Lääkintäkuppi tulee uusia aika ajoin. 

On suositeltavaa pitää mukana varalääkintäkuppia!

Maski:
Puhdistus: Voidaan tarvittaessa pestä lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella. Ravista ylimääräinen vesi pois ja anna kuivua ennen seuraavaa käyttöä

Desinfiointi: Irrota kaikki osat maskista ja pese ne huolellisesti lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella, huuhtele ja anna kuivua. Desinfioi kaikki osat antibakteerisilla pyyhkeillä ennen laitteen uudelleen kokoamista.

Ohjain:  
Toimivuuden säilyttämiseksi ohjain on suojattava kastumiselta ja säilytettävä kuivassa paikassa lialta ja pölyltä suojattuna. Laite ei saa kylmettyä, eikä jäätyä.

 Akun käyttöiästä huolehtiaksesi, lataa akku aina, kun vihreä merkkivalo alkaa vilkkua ja osoittaa akkutehon vähäisyydestä.

Älä koskaan kasta tai upota ohjainta nesteeseen!

Takuut

Maski (pois lukien venttiilit), Ohjain (pois lukien akku), Johto sekä Virtalähde (laturi): 24 kk.

Akku: 6 kk.

Lääkintäkuppi ja venttiilit ovat kuluvia osia. Lääkintäkupin käyttöikä riippuu pitkälti käytetyistä lääkkeistä ja aineista, käyttökerroista, puhdistuksen huolellisuudesta sekä puhdistuksessa käytetyn veden mineraalipitoisuuksista. Lääkintäkuppi ja venttiilit eivät kuulu takuun piiriin.
Vahinkoja, mitkä aiheutuvat väärinkäytöksestä tai varomattomasta käsittelystä ei korvata.

Flexineb täyttää kaikki EU:n olennaisesti vaatimat ja asiaankuuluvat direktiivit sekä standardit.

Lisätietoja

Lisätietoja
© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.