Equestrian Stockholm jännesuojat

Alkaen 0,00 € 0,00 €
Vain %1 jäljellä

Anatomiset jännesuojat nappikiinnityksellä

Yksityiskohdat

Kevyet anatomiset jännesuojat (FEI-hyväksytty) on kehitetty suojaamaan hevosesi jalkoja harjoittelun aikana. Tyylikkäät suojat on suunniteltu viimeistellysti. Ne on valmistettu termoplastisesta polyuretaani (TPU) -kuoresta, joka tekee suojista vedenpitäviä.

Hengittävässä neopreenivaahtovuorissa on tuuletusaukot, jotka estävät jänteiden ylikuumenemisen pidempien harjoitusten aikana. Suojien kova kuori suojaa jänteitä tehokkaasti iskuilta. Helppo laittaa ja irrottaa nepparikiinnityksillä. Suojissa on 3 cm leveät joustavat remmit, jotka pitävät suojat tukevasti paikallaan, kiristämättä liikaa.

Ruskeat jännesuojat sopivat erinomaisesti Moonless Night -malliston kanssa. Tummansiniset suojat sointuvat Dark Venice -mallistoon ja tummanlilat voit yhdistää Black raven -malliston tuotteisiin. 

Hyväksytty FEI:n kilpailusääntöjen mukaisesti
Joustonauhat: 3 cm leveät / Korkeus: 20 cm / Paino: vain 280 g

Materiaali: Kuori: 100% PU / vuori: 100% polyesteri / sisällä vaahtomuovi: 100% SBR (styreenibutadieenikumi)
Pesu: Kylmä hellävarainen konepesu 30°. Kiinnitä remmit ennen konepesua. Ei rumpukuivausta. Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuainetta. Pesupussissa pesu on suositeltavaa. Ripusta kuivumaan.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.