Equestrian Stockholm Dark Venice liivi

Alkaen 99,95 € 80,60 €
Vain %1 jäljellä

Kaunis deniminsininen kevyttoppaliivi 

Yksityiskohdat

Tyylikäs deniminsininen kevyttoppaliivi mustilla yksityiskohdilla. Laadukas ratsastusliivi on valmistettu veden- ja tuulenpitävästä kankaasta, sekä kierrätetystä polyesterista. Ohut, mutta lämmin vuori eristää tehokkaasti kylmyydeltä ja liivi sopii täydellisesti välikausivaatteeksi tai kerrastoksi lämpimän takin alle. Liivin sivut ovat joustavaa rib-kangasta, mikä antaa vaatteelle imartelevan siluetin. Edessä musta kaksisuuntainen vetoketju ja sivuilla vetoketjulliset taskut. Selässä Equestrian Stockholm brodeeraus.

Luo häikäisevä sininen lookki yhdistämällä liivi Equestrian Stockholm ratsastusleggingseihin sekä sävy sävyyn sopiviin Dark Venice -malliston ratsun varusteisiin.

Väri: Deniminsininen

Yksityiskohdat: Musta kahteen suuntaan aukeava vetoketju, vetoketjulliset sivutaskut, selässä brodeerattu Equestrian Stockholm logo.

Materiaali: 100% kierrätetty polyesteri

Pesu: Konepesu 30° asteessa. Älä käytä huuhteluainetta. Tasokuivaus.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.