Equestrian Stockholm Dark Venice satulahuopa

Alkaen 89,95 € 72,54 €
Vain %1 jäljellä

Upea deniminsininen satulahuopa 

Yksityiskohdat

Tyylikäs deniminsininen satulahuopa mustilla yksityiskohdilla. Paksussa satulahuovassa on klassinen Equestrian Stockholm tikkaus, musta kanttinauha kimaltavalla metallinhohtoisella nyörillä, sekä musta metallinen Equestrian Stockholm laatta. Sisävuoren materiaali on hengittävää mesh-kangasta, joka on käsitelty High IQ cool comfort tekniikalla. Tämän ansiosta satulahuopa siirtää tehokkaasti kosteutta ja kuivuu nopeasti.

Väri: Denimin sininen

Kanttinauha: musta

Nyörit: Musta hopealla metallilangalla

Merkki: Musta metallilaatta ja valkoisella logolla

Materiaali: Sisämateriaali: 100 % polyesteri (High IQ cool) / Ulkomateriaali: 100 % polyesteriä

Pesu: Pesu 30°. Käännä nurinpäin. Sulje kaikki tarranauhat. Ei rumpukuivausta. Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuainetta. Älä silitä. Ripusta kuivumaan.

Lisätietoja

Lisätietoja

Tavaramerkki

Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja laatua ratsastajille ja hevosille. Mallistosta löydät ratsastusvaatteita, huippusuosittuja satulahuopia ja sävy sävyyn sopivia jalkasuojia, riimusettejä ja korvahuppuja. Mallistot on suunniteltu kestävä kehitys mielessä, jotta tuotteet pysyisivät kauniina ja pitkään käytettävinä. Equestrian Stockholmin mallistot perustuvat intohimoon hevosia ja luontoa kohtaa. Mallistoissa on käytetty inspiraationa luonnon kauniita värejä, muotoja ja ilmiöitä. 

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien lisäksi Equestrian käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tuotteissa käytetään esimerkiksi kierrätettyä polyesteria, puuvillaa ja kahvipapuja. Vaatteissa käytetyt kahvipavut ovat elintarviketeollisuuden ylijäämiä, joilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja ei-toivottuja tuoksuja hajottavia ominaisuuksia. Tämä pitää vaatteet pidempään raikkaana. Equestrian Stockholm tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita, joita voit rakastaa ja käyttää pitkään.

© 2022 Hevari Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.